Το Peugeot 2008 είναι το high-tech SUV που έχετε αγαπήσει όσο λίγα! Το κομψό design, η ασυναγώνιστη ποιότητα και η τεχνολογία υψηλού επιπέδου σας παρέχουν μια ξεκούραστη οδηγική εμπειρία, στο σύνολό της.

Αποτελεί το κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και όχι άδικα: οι υψηλές επιδόσεις του σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο design, έχουν σαν αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο σοφιστικέ και ταυτόχρονα ρωμαλέο.

Οδηγήστε με σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε τύπο οδοστρώματος, χάρη στο σύστημα πρόσφυσης Grip Control. Το εσωτερικό θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μαχητικό αεροσκάφος, χάρη στο υψηλής ποιότητας iCockpit που διαθέτει. Το ανανεωμένο τιμόνι μικρών διαστάσεων, ο Head-Up Display πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα αγαπήσετε σε αυτό.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το κορυφαίο Peugeot SUV 2008 από την MINI MOKE! Στον πλούσιο standard εξοπλισμό του SUV έρχονται να προστεθούν τα εξής:

  • 12 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ασφάλιση
  • 24 μήνες ΔΩΡΕΑΝ service
  • Σύστημα 3D Navigation
  • Κάμερα Οπισθοπορείας

Μην χάνετε χρόνο: καλέστε μας στο 210 6018400 ή ελάτε από την έκθεσή μας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 421 στην Αγία Παρασκευή, για να δοκιμάσετε την μοναδική οδηγική εμπειρία του αγαπημένου Peugeot SUV 2008.

Κλείστε τώρα ένα test drive εδώ.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουΖήστε την εμπειρία