Το ολοκαίνουριο Peugeot 208 είναι εδώ!

Το αγαπημένο Peugeot 208 ανανεώθηκε και έχει ήδη ξεχωρίσει στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchpack. Με ένα στυλ ξεχωριστό, σπορ και αγωνιστικό, το νέο 208 απορρέει μια γοητευτική προσωπικότητα.

Κάθε πινελιά του design είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Στο εξωτερικό, το νέο Peugeot 208 διαθέτει μια sport και παράλληλα κομψή σιλουέτα, με δυναμικές αναλογίες και ποιοτικό σχεδιασμό. Στο εσωτερικό, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Με βασικό γνώμονα την εργονομία, ο κάθε χειρισμός είναι απλούστατος και η οδήγηση γίνεται πιο διαισθητική και ασφαλής.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του νέου Peugeot 208 συμβάλλει στην παροχή της απόλυτης οδηγικής εμπειρίας, με συστήματα που αποπνέουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, νέο sport τιμόνι, 3D Led φώτα και οι κινητήρες PureTech και BlueHDi, συνθέτουν ένα σύνολο φτιαγμένο για ευχαρίστηση, άνεση και οδηγική απόλαυση.

Αποκτήστε το Peugeot 208 από την MINI MOKE! Στον πλούσιο standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται:

  • 24 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ασφάλιση
  • 24 μήνες ΔΩΡΕΑΝ service
  • Σύστημα 3D Navigation
  • Κάμερα Οπισθοπορείας
  • WiFi On Board 60GB

Καλέστε μας στο 210 6018400 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 421 στην Αγία Παρασκευή, για να ζήσετε τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία του ανανεωμένου Peugeot 208.

Κλείστε τώρα ένα test drive εδώ.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουΖήστε την εμπειρία