Το PEUGEOT 208 δε χρειάζεται συστάσεις! Το μικρομεσαίο hatchback, χάρη στο γοητευτικό, σπορ και αγωνιστικό στυλ του, πρωταγωνιστεί στην σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς, την κατηγορία Β.

Προικισμένο με την μεγάλη ιστορία της σειράς 200 με την οποία η PEUGEOT πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια, η παραγωγή του 208 έχει ήδη ξεπεράσει τα 1.000.000 αυτοκίνητα.

Παραδοθείτε στην γοητευτική του προσωπικότητα και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης!

1. Ελκυστική εμφάνιση που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις!

O δουλεμένος σχεδιασμός και οι δυναμικές αναλογίες του PEUGEOT 208 κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Χάρη στους νέους προβολείς ομίχλης, η νέα ταυτότητα μεταμορφώνει οπτικά το αυτοκίνητο και το κάνει να δείχνει φαρδύτερο, πιο δυναμικό και να πατά καλύτερα στο δρόμο.

Τα νέα πίσω φώτα με νυχιές 3D LED αποτελούν μια εντυπωσιακή πινελιά γοητείας.

Επιλέξτε το στο δικό σας χρώμα μέσα από μία πλήρη παλέτα αποχρώσεων και φινιρισμάτων των χρωμάτων του αμαξώματος. Η παλέτα έχει εμπλουτιστεί και με νέες προτάσεις όπως το εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα Orange POWER του βίντεο.

2. Διαισθητική οδήγηση με το PEUGEOT i-Cockpit

Το νέο PEUGEOT 208 διαθέτει ένα λιτό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό, με εύκολη πρόσβαση για κάθε λειτουργία, καθώς και απλότητα στο χειρισμό , χάρη στο PEUGEOT i-Cockpit.

Η οδήγηση με το PEUGEOT i-Cockpit® αποτελεί μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Και αυτό δεν είναι δικό μας συμπέρασμα, αλλά αποτέλεσμα ερευνών πελατών στην Ευρώπη και την Κίνα.

Με το μικρών διαστάσεων τιμόνι, τον head-up πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής , το PEUGEOT i-Cockpit προσφέρει μια αίσθηση αμεσότητας για μια οδηγική εμπειρία που είναι συναρπαστική, ενστικτώδης και ασφαλής.

3. Εύκολο παρκάρισμα με Park Assist & κάμερα οπισθοπορείας

Παρκάρετε εύκολα με το PEUGEOT 208, χάρη στο πλήρες σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist) και την κάμερα οπισθοπορείας.

Η κάμερα οπισθοπορείας χρησιμοποιεί την μεγάλη έγχρωμη οθόνη για να διευκολύνει στους καθημερινούς ελιγμούς στην διάρκεια στάθμευσης.

Στην οθόνη προβάλλεται ο χώρος που βρίσκεται πίσω από τα αυτοκίνητο, ενώ οι νοητές έγχρωμες διαγραμμίσεις υποδεικνύουν και υποβοηθούν στο παρκάρισμα.

Κατά την διάρκεια της οδήγησης ο οδηγός έχει στην διάθεσή του σχετικές εφαρμογές (πλοήγηση, πολυμέσα, διαδικτυακό ράδιο κ.α.).

4. Κορυφαία ασφάλεια με Active City Brake

Το νέο PEUGEOT 208 ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία Active City Brake, η οποία συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Επίσης, διαθέτει ένα πολύ ελαφρύ πλαίσιο, σχεδιασμένο και υπολογισμένο να απορροφά τη μέγιστη δυνατή ενέργεια από διάφορους τύπους σύγκρουσης ελαχιστοποιώντας έτσι τις συνέπειες για το αυτοκίνητο και τους επιβάτες.

Το αποτέλεσμα της ανθεκτικότητας και του μειωμένου βάρους του αυτοκινήτου (από 975 κιλά ανάλογα με την έκδοση) είναι η αυξημένη ευελιξία, η βελτιωμένη κατανάλωση και η μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση.

5. Οι κορυφαίοι κινητήρες βενζίνης & Diesel

Η γκάμα κινητήρων του PEUGEOT 208 είναι ιδιαίτερα πλούσια, περιλαμβάνοντας τελευταίας γενιάς PureTech κινητήρες βενζίνης και Diesel BlueHDi. Κάθε κινητήρας έχει επιλεχθεί ώστε να εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του. Φυσικά, όλοι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6.

Χαρακτηριστικότερος κινητήρας του είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech 110 ίππων S&S. Πρόκειται για κινητήρα που βραβεύτηκε επί τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο “Κινητήρας της Χρονιάς” στην κατηγορία “1,0-1,4 λίτρων”. Ο κινητήρας αυτός, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο EAT6 έξι σχέσεων συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και στην απόλαυση της οδηγικής εμπειρίας.

To PEUGEOT 208 εξοπλίζεται με το σύστημα Start & Stop, επιτρέποντας στον κινητήρα να τεθεί “σε κατάσταση αναμονής”, λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, παρέχοντας καλύτερο έλεγχο στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO₂.

Μάθετε περισσότερα για το νέο 208, το Best Seller αυτοκίνητο πόλης, στην Peugeot MINI MOKE. Καλέστε μας στο 210 6018400 ή κλείστε τώρα ένα test drive.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουΖήστε την εμπειρία