Συνεργείο Υψηλών Προδιαγραφών!

Από το 1992 λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας ολοκληρωμένο τμήμα εξουσιοδοτημένου συνεργείου που καλύπτει όλα ανεξαρτήτως τα μοντέλλα Peugeot.

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού. αλλά και η υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα που διέπει την φιλοσοφία της εταιρείας μας γρήγορα ανέδειξαν το service μας σε ένα από τα καλύτερα συνεργεία Peugeot στην Ελλάδα.

Με συνεχής διακρίσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το ξένο οίκο (Automobile Peugeot) αποτελούν την εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα!

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου με άριστη τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα PEUGEOT.

Πλήρης σειρά μηχανημάτων ώστε να επαναφέρουμε το PEUGEOT σας, τόσο από μικρογρατζουνιές όσο και από μεγαλύτερες ζημιές, στην αρχική του κατάσταση στον λιγότερο δυνατό χρόνο με τις εγγυήσεις της PEUGEOT και της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ για τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και για την εργασία μας!!

ΒΑΦΕΙΟ

Διαθέτουμε δύο φούρνους βαφής τελευταίας τεχνολογίας οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την λειτουργία τους και την εκπομπή ρύπων.

Αριστα εκπαιδευμένοι βαφείς εγγυώνται την άψογη εφαρμογή του χρώματος στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα διχρωμίας κλπ. χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτά χρώματα εγκεκριμένα από την PEUGEOT.

Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Ζήστε την εμπειρία