Το Peugeot 5008 αποτελεί το ολοκαίνουργιο και κορυφαίο SUV της εταιρείας που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Επανασχεδιασμένο από ‘λευκό χαρτί’, ξεχωρίζει εν πρώτοις για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της εξωτερικής του εμφάνισης. Χαρακτηρίζεται επίσης από την εκπληκτική ευρυχωρία των 7 θέσεων. Δυνατά του σημεία αποτελούν το πρωτοποριακό i-Cockpit & ο πλούσιος εξοπλισμός του. Οι διακεκριμένοι κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Euro 6 το καθιστούν κορυφαίο σε επιδόσεις, οικονομία, καθως και εκπομπές CO2.

Σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Ο καθαρόαιμος SUV χαρακτήρας του αναδεικνύεται από τον σχεδιασμό του, το μακρύ και οριζόντιο καπό, καθώς και το ανυψωμένο αμάξωμά. Το περιορισμένο για την κατηγορία ύψος της οροφής (1,64 μέτρα με τις μπάρες οροφής) συνεισφέρει στην δυναμική του εμφάνιση. Λεπτομέρειες όπως τα φώτα ημέρας LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μοντέρνες ζάντες αλουμινίου, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Εσωτερικό υψηλής λειτουργικότητας

Το νέο Peugeot 5008  διαθέτει ένα άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό υψηλής λειτουργικότητας. Με μεταξόνιο 2,84μ. και μήκος 4,64μ., προσφέρει τη μεγαλύτερη καμπίνα στην κατηγορία του. Πιο μακρύ κατά 19εκ.  από το 3008, το 5008 διακρίνεται για τις απολύτως ισορροπημένες εξωτερικές διαστάσεις του. Το επιπλέον μήκος του έχει τεθεί στην διάθεση των επιβατών. Προσφέρει δε, καινοτομίες στην αγορά προτείνοντας διαμόρφωση με :

 • Τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του, 1060λ.
 • 3 ανεξάρτητα, πανομοιότυπα, αποσπώμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που ρυθμίζονται σε μήκος και σε κλίση
 • 2 ανεξάρτητα, αποσπώμενα, αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων

Eπιπλέον, το νέο SUV της Peugeot προσφέρει την δυνατότητα ειδικής αναδίπλωσης του καθίσματος συνοδηγού. Έτσι εξυπηρετεί την μεταφορά αντικειμένων μήκους μέχρι 3,20μ. και πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία φωτοκύτταρου.

Στο εσωτερικό, συναντάμε επίσης την τελευταία εξέλιξη του PEUGEOT i-Cockpit®, που προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική φουτουριστική εμπειρία. Με compact τιμόνι και με μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, το νέο i-Cockpit® διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ασφάλεια κορυφαίας τεχνολογίας

Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης νέας γενιάς ανήκουν στον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό του Peugeot 5008 SUV. Μεταξύ άλλων, το νέο SUV της Peugeot προσφέρει ένα πραγματικό πλοστάσιο ασφάλειας:

 • Αναγνώριση σημάτων ορίου ταχύτητας / Σύσταση ορίου ταχύτητας
 • Ρυθμιστής και περιοριστής ταχύτητας
 • Σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού (Driver Attention Alert)
 • Προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας
 • Προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας με λειτουργία Stop (Active Cruise Control)
 • Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Active Safety Brake) με ειδοποίηση κινδύνου σύγκρουσης (Distance Alert)
 • Ενεργή προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας
 • Ενεργό σύστημα ελέγχου γωνίας χωρίς ορατότητα κ.α.

Επίσης, για τον καλύτερο έλεγχο του δρόμου, το 5008 SUV διαθέτει στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό του:

 • κάμερα πολλαπλών λειτουργιών στο παρμπρίζ
 • αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω
 • κάμερες οπισθοπορείας 180° και 360°
 • Park Assist.

Χαράξτε τον δικό σας δρόμο με το νέο Peugeot 5008

Όπως κάθε γνήσιο SUV το νέο PEUGEOT 5008 έχει μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου, χάρη στο Advanced Grip Control®. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την πρόσφυση των τροχών μέσω πέντε διαφορετικών προγραμμάτων.

Το Advanced Grip Control περιλαμβάνει και το Hill Assist Descent Control, το σύστημα υποβοήθησης κατάβασης. Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει ιδανικό και πλήρη έλεγχο στις απότομες πλαγιές.

Το νέο 5008, βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2, εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6.1. Οι εκπομπές CO2 περιορίζονται σε 115 g/km στην γκάμα βενζίνης και σε 105 g/km στην γκάμα εκδόσεων πετρελαίου.

Ενημερωθείτε τώρα για το νέο 5008, το κορυφαίο Peugeot SUV, στην Peugeot MINI MOKE.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουΖήστε την εμπειρία